Szakembereink


Dr. Bodnár Katalin

főorvos, reumatológus, fizioterápiás szakorvos


A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán végzett, majd az ezt követő években üzemorvostanból, reumatológia és fizioterápiából szerzett szakvizsgát. A magyar honvédség kötelékében eltöltött gyakorlati évek sorána természetes eljárások, gyógymódok és a mozgásszervi betegségek mellett kötelezte el magát. Ma a Honvéd Kórház reumatológia járóbeteg szakrendelésén főorvosként dolgozik. Elsajátította az akupunktúrát, softlaser terápiát, ízületi PRP és GUNA injectios terápiát. Fitness és recreatios sportoktatói képesítéssel rendelkezik, a rendszeres mozgás híve.
Dr. Bán Katalin

reumatológus főorvos, manuálterapeuta


A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán végzett 1980-ban. Mentőorvosként kezdte orvosi pályafutását, oxyológiából szakvizsgázott. Ezt követően fordult érdeklődése a kórházi munka és a reumatológia irányába. Az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben, majd a MÁV kórház Reumatológia Osztályán dolgozott. Manuálterápiából, lézerterápiából képesített szakember. Reumatológia, manuálterápia szakrendelést tart központunkban.
Csunderlik Kitti

gyógytornász


Gyógytornász végzettségét a Miskolci Egyetemen szerezte meg 2013-ban. Tanulmányait a budapesti Semmelweis Egyetemen folytatta, ahol elvégezte a Fizioterápia mesterszakot.

Jelenleg a Péterfy Sándor Utcai Kórház járóbeteg gyógytorna rendelőjében dolgozik, ahol nap mint nap számos beteggel és megbetegedéssel találkozik. Így tapasztalatot gyűjtött mind a reumatológiai, ortopédiai, traumatológia és a neurológia kórképek kapcsán.

További képesítései: McKenzie "A" kurzus (mechanikai diagnózis és terápia-ágyéki gerinc), Terrier I. (ízületi és lágyrész mobilizáció-nyaki gerinc, vállízület), Kinesio Tape technika, Törzs Stabilizációs kurzus.

Jellemző rá az elhivatottság, a megbízhatóság és a segíteni akarás. Célja,hogy egyéni állapotfelmérés alapján, személyre szabott kezelési tervet állítson össze, mely segít a mozgásszervi kórképek megelőzésében, gyógyításában és az elért eredmény tartós megőrzésében.
Nagy Jusztina

asszisztens


Több mint 7 éve vagyok magán reumatológiai rendelésen orvosasszisztens, ill. fizikoterapeuta. Fogadom a telefonhívásokat naponta reggel 8 és este 20 óra között, és adok időpontokat a pacienseknek. Bármikor hívhatnak, hiszen nálunk A BETEG az első.

Budapest Reuma és
Fizioterápiás Központ

A Budapest Reumatológiai Központ barátságos, figyelmes szakembereket, színvonalas helyszínt és biztonságos gyógykezelést nyújt.

Orvosaink pontos és gyors diagnózis- felállítás után egyénre szabott kezelési tervet állítanak össze.

Budapest 1133, Ipoly u. 8.
+36/30-467-8815
Időpontfoglalás céljából
reggel 8-tól este 8-ig hívható,
akár szombaton is!Időpont-foglalás: +36/30-467-8815

Hívjon minket bizalommal, reggel 8-tól este 8-ig, akár szombaton is!