Rólunk

Reumatológus orvosra van szüksége?

Elege volt a fájdalmas mozdulatokból?

Régóta nem talál megoldást vagy hatékony gyógykezelést reumatológiai problémájára?


Budapest Reuma és Fizioterápiás Központ

Budapest 1133 Ipoly u. 8.
+36/30-467-8815
Időpontfoglalás céljából reggel 8-tól este 8-ig hívható, akár szombaton is.

Pesten a XIII. kerületben, könnyen megközelíthető helyen található, öt perc sétára a Dunaparttól és a legközelebbi metrómegállótól. (Lehel tér).

Teljesen érthető, hogy a megfelelő reumatológus orvos (vagy gyógytornász) megválasztása fontos az Ön számára. Egy olyan szakemberre van szüksége, aki nem csak szakmailag naprakész a legújabb orvosi kutatások és gyógymódok területén, de a hozzá fordulót problémája megoldásában segítséget kérő egyénként kezeli.

A Budapest Reumatológiai Központ barátságos, figyelmes szakembereket, színvonalas helyszínt és biztonságos gyógykezelést nyújt. Orvosaink pontos és gyors diagnózis-felállítás után egyénre szabott kezelési tervet állítanak össze.


Irányelvünk, amely munkánkat vezérli:


Bármilyen problémával fordul hozzánk, a helyzet jobbításáért mindig lehet tenni valamit!


Öt indok, amiért érdemes felkeresnie minket:


1.) Orvosaink az állami egészségügyi rendszerben sok éves gyakorlatot szerzett, tapasztalt szakemberek.


2.) Az állami egészségügyi ellátás aktuális helyzetére jellemző, hogy több nap (vagy akár hét) múlva kap időpontot a szükséges vizsgálatra. Nálunk Ön választja meg az időpontot – szükség esetén akár 24 órán belül, fogadja szakorvosunk.


3.) Az egészség után a második legfontosabb értékünk az idő. Nálunk nincs várakozás, és minden egy helyen elérhető! Reumatológus, fizioterapeuta, gyógytornász, manuálterapeuta, lézeres kezelés, Bémer-terápia, GUNA terápia.


4.) 963 elégedett páciensünk visszajelzéseiből kitűnik, hogy a gyors előjegyzési lehetőség mellett a legtöbbször kiemelt két előny, amely miatt olyan sokan minket választanak, az a páciensek kezelésekor mutatott emberi bánásmód és a megkülönböztetett figyelem, amelyekre a Budapest Reumatológiai Központban számíthat.


5.) Szakorvosaink a legmodernebb gyógyszeres terápiát nyújtják betegeinknek, de emellett amennyire csak lehet természetes gyógymódokat is alkalmaznak. Ez azt jelenti, hogy gyógymódokkal, gyógytornával, masszázs-terápiával, lézeres vagy mágneses terápiával kombinálják, amennyiben lehet helyettesítik a gyógyszeres kezelést.Reméljük, hogy soha nem kell találkoznunk.
Ha mégis szüksége van reumatológus orvosra,
forduljon hozzánk bizalommal!

Budapest Reuma és
Fizioterápiás Központ

A Budapest Reumatológiai Központ barátságos, figyelmes szakembereket, színvonalas helyszínt és biztonságos gyógykezelést nyújt.

Orvosaink pontos és gyors diagnózis- felállítás után egyénre szabott kezelési tervet állítanak össze.

Budapest 1133, Ipoly u. 8.
+36/30-467-8815
Időpontfoglalás céljából
reggel 8-tól este 8-ig hívható,
akár szombaton is!Időpont-foglalás: +36/30-467-8815

Hívjon minket bizalommal, reggel 8-tól este 8-ig, akár szombaton is!