Manuálterápia

Manuálterápia


A manuálterápia napjainkban már egy modern orvostudományi szakágként él, amit orvosok és gyógytornászok végezhetnek. A gerinc, az izom és az ízületek működési zavaraiból keletkező panaszokra gyógyír. Az emberi izmok és ízületek, támasztó- és mozgató rendszerrel összefüggő teljes körű állapotfelmérő orvosi vizsgálat, diagnosztika. Ez elengedhetetlen a hatékony manuálterápiás kezelés megtervezéséhez és elvégzéséhez.


Vessen véget a reumának!


Nincs ideje rendszeres testmozgásra, helytelenül táplálkozik és sok stressz éri a mindennapokban? Bizonyára észrevette, hogy közérzete is sokat romlott. Ma már sokkal többen szenvednek reumás panaszoktól. Ha Önnek is szűnni nem akaró fájdalmai vannak derék-, hát- vagy esetleg nyaktájékon, valószínű, hogy reumás betegségben szenved.


Kiket érinthet a betegség?


Szinte bárkit. A reuma népbetegségnek számít, Magyarországon pedig kiemelkedően magas a reumás betegek száma. Nemtől, kortól, szociális helyzettől függetlenül mindenkit érinthet, még a gyermekeket is.


Mi a megoldás?


Keressen fel minket, és segítünk, hogy fájdalmai gyökerestül megszűnjenek! A reumának több oka és fajtája létezik, így csak hozzáértő szakemberek tudják megállapítani, mi a helyes gyógymód.


Ha elege van az órákon át tartó ücsörgésből a levegőtlen betegvárókban, és unja a felesleges félrebeszélést, válassza a Budapest Reuma Központot! Az előre megbeszélt időpontban egy vizsgálat után teljes képet tudunk mutatni panaszának okáról. Ezek után pedig gondoskodunk róla, hogy a megfelelő gyógymódba részesüljön!


Felejtse el örökre a kínzó fájdalmat, és élvezze a nyugodt, könnyű mozgást! Forduljon hozzánk bizalommal!

Budapest Reuma és
Fizioterápiás Központ

A Budapest Reumatológiai Központ barátságos, figyelmes szakembereket, színvonalas helyszínt és biztonságos gyógykezelést nyújt.

Orvosaink pontos és gyors diagnózis- felállítás után egyénre szabott kezelési tervet állítanak össze.

Budapest 1133, Ipoly u. 8.
+36 70 638 2203
Időpontfoglalás céljából
reggel 8-tól este 8-ig hívható,
akár szombaton is!Időpont-foglalás: +36/30-467-8815

Hívjon minket bizalommal, reggel 8-tól este 8-ig, akár szombaton is!